Föreläsare

Hälsorapporten erbjuder speciellt utvalda, kvinnliga föreläsare som genom sina starka personligheter, sin förmåga att trollbinda en publik och genom sin expertis och historia utgör ett mycket inspirerande urval för bland annat företag, skolor och myndigheter. Kontakta oss på [email protected] om du vill veta mer!

NADJA ÖSTRÖM
Nadja Öström
berättar om sin mångåriga kamp som sköldkörtelsjuk och lär dig om vad som påverkar hälsan vid autoimmun sjukdom. Efter tre framgångsrika år som ordförande i Sköldkörtelföreningen är hon idag rådgivare inom kost, näring och sköldkörtelhälsa och som föreläsare inspirerar hon dig till att själv söka efter grundorsaken till dina besvär och därmed återerövra en god livskvalitet.
Läs mer…

 

SofiaBredSOFIA ANTONSSON
Sofia Antonsson är dietist, IBS-expert , författare av flertalet böcker och flitigt förekommande i tv och annan media. Hon föreläser om vikten av balans i livet, om kost,andning och stresshantering i vardagslivet och hur dessa faktorer samverkar för en god hälsa. Läs mer…

 

DESIRÉE BLOMBERGDesireeBlomberg_HR_Fotograf_MariaLangen
Att som ”soffpotatis” i 50-årsåldern plötsligt ta tag i sitt liv och gå från viktminskning via tjejmilen till att genomföra en Ironman; det måste väl ändå vara omöjligt? Inte enligt Desirée Blomberg, som gjort allt detta och lite till, och som i sina föreläsningar inspirerar till att faktiskt genomföra din dröm, oavsett ålder och andra förutsättningar. 
Läs mer…

 

CeciliaLindPRM

CECILIA LIND
Att tvingas ge upp sin passion men kämpa sig tillbaka till livsgnistan är något som f.d. dansaren och artisten Cecilia Lind upplevt och i sina föreläsningar använder hon sin historia som exempel på att det går. I sin omställning från smärtpatient till vårdgivare lyckades hon hitta såväl vägen tillbaka som sin livsuppgift – att inspirera andra till att vända på en negativ livstrend och återfinna passionen. Läs mer...

 

LovisaRydingFLLOVISA RYDING
Lovisa Ryding
är en inspirerande entreprenör som driver e-hälsoföretaget Blodkollen, en idé som föddes av att hon tog sig ur en svår depression genom att själv analysera sina blodvärden. I sina föreläsningar berättar hon om sin egen händelserika resa från fitnessbranschen till biomedicinsk analytiker och företagare, och om vad man ställs inför som kvinnlig entreprenör.
Läs mer

 

Britta-Sjöström_Föreläsning-730x365BRITTA SJÖSTRÖM
Resten av kroppen ägnar vi stor uppmärksamhet men hjärnan är för de flesta ett okänt universum. I sin föreläsning uppmanar journalisten och författaren Britta Sjöström åhörarna att våga ta klivet in i hjärnan – din egen gömda skattkammare.
Läs mer…

Angela3

ANGELA AHOLA
Angela Ahola
är doktor i psykologi och specialiserad på socialpsykologi. Hon föreläser om vad som ligger bakom det första intrycket, varför vi litar på vissa personer och vad som får oss att känna oss trygga. Hon visar på ett underhållande och samtidigt pedagogiskt sätt  hur människan fungerar och reagerar på intryck, samt hur vi kan tolka och utnyttja just detta. Läs mer…

 

asa_HR1

ÅSA ÖSTERLUND
Hon kombinerar sjukgymnastyrket med sömnskolor, avspänningsgrupper och IBS-skolor. Hon behandlar också med KBT och motiverande samtal (MI) samt tar sig an exempelvis diabetes- och tinnituspatienter och kvinnor med gynekologiska smärtor. I sina föreläsningar betonar Åsa Österlund vikten av ett helhetstänk och den psykologiska aspekten bakom smärttillstånd. Läs mer…


VälgörenhetHälsorapporten brinner för hemlösa och skänker 100 kr per genom oss bokad föreläsare till initiativet hemlösa.se. Vi erbjuder också våra inspiratörer att matcha summan i samband med bokning.