Vem vill du se i ”Studio Hälsorapporten”?

0

Till hösten startar Hälsorapporten ett pilotprojekt med filmade intervjuer och nu behöver vi er hjälp. Tipsa oss om personer som kan göra skillnad inom hälsa och sjukvård och som du vill lära känna bättre. Vi lovar att dessa personer får prata till punkt i kommande ”Studio Hälsorapporten”.

Självklart har vi redan försäkrat oss om att få intervjua ett antal spännande och inspirerande personer inom hälsa och sjukvård, dessa kommer att presenteras under sommaren. Men vi vill att ni som är våra läsare ska tipsa oss om fler då vi hoppas kunna bygga upp en återkommande serie där starka personligheter som kan göra skillnad sätts i rampljuset.

Hälsorapporten strävar att lyfta fram personer som förtjänar det. De kan vara kända eller okända, författare, hälsoprofiler, läkare eller annan sjukvårdpersonal och/eller företag/projekt som kan förbättra vården och därmed folkhälsan på olika sätt.

Vi kommer att ställa några av de klassiska frågorna men framförallt de oväntade. Våra gäster kommer att ges tid att tala till punkt. Själva ursprunget till den här satsningen är nämligen att vi anser att tid för att tala till punkt sällan ges i dagens mediabrus. Det är för snabba ryck helt enkelt.

– Studio Hälsorapporten ska vara en motpol till detta, säger Hälsorapportens grundare och redaktör Mats Holmström.

Vi ber dig nu maila oss förslag på intervjupersoner till [email protected] alternativt i kommentarsfältet på vårt facebook-inlägg om detta.

Vi räknar med att starta projektet på allvar i september, varför vi ber dig skicka förslag innan 15 augusti.

Tack på förhand och ha en underbar sommar!

/Redaktionen

Om författaren

mm

Hälsorapporten är ett forum för hälsointresserade. Vi belyser vården och hälsofrågor ur alla synvinklar och lyfter fram starka personligheter som kan göra skillnad. Kontakta oss gärna på [email protected] om du har frågor eller vill tipsa oss om något.