Föreläsare: Cecilia Lind

Att tvingas ge upp sin passion men kämpa sig tillbaka till livsgnistan är något som f.d. dansaren och artisten Cecilia Lind upplevt och i sina föreläsningar använder hon sin historia som exempel på att det går. Hon brinner för att hjälpa till att återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när vardagen känns hopplös.

Cecilia gick från smärtpatient till vårdgivare då hon tvingades ge upp identiteten som dansare på grund av svår ryggvärk. I denna omställning lyckades hon hitta såväl vägen tillbaka som styrkan och sin nya livsuppgift – att inspirera andra till att hitta helheten och vända på en negativ livstrend.

CC222

Fotograf: Linus Pettersson

Redan i de tidiga tonåren kom ryggsmärtorna och under en trots detta lång och framgångsrik karriär som professionell dansare slussades Cecilia mellan olika vårdinrättningar och beskrevs som ett ”hopplöst fall”. Även fast hon senare ändrade inriktning från dansare till artist tvingades hon till slut ge upp kampen mot smärtan och avsluta karriären helt. Livskrisen var därmed ett faktum.

Efter 20 smärtsamma år lyckades hon själv genom envishet, stark vilja och efter att ha kämpat med olika delar av livet, börja skönja en helhet och en ny passion – att hjälpa människor i samma eller liknande situation som hon själv tillbaka till ett fungerande liv.

Cecilia har i sina olika roller som sjukgymnast, laserterapeut och författare hjälpt ett stort antal personer till bättre hälsa och välmående. Hon brinner för att hjälpa människor återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när man kört fast.

I sina föreläsningar kombinerar Cecilia sin egen erfarenhet med teorier och idéer som hjälper åhörarna att få perspektiv på tillvaron. Hon fångar, trollbinder och inspirerar publiken genom sin starka personlighet, gedigna scenvana, inbyggda värme och påtagliga karisma. En vitamininjektion som stimulerar åhörarna att kämpa sig igenom sina motgångar, hitta en helhet och i vilken del de ska börja för att nå dit.


Vill du veta mer
 eller boka Cecilia Lind som föreläsare? Skicka intresseanmälan till [email protected] så hjälper vi dig!

VälgörenhetHälsorapporten brinner för hemlösa och skänker 100 kr per genom oss bokad föreläsare till initiativet hemlösa.se. Vi erbjuder också våra inspiratörer att matcha summan i samband med bokning.